Mysiga småbarnsliv :)

Idag har vi haft en alldeles underbar dag, ni vet en sån där dag man drömmer om när allt bara flyter på och är mysigt 🙂 vi har varit hemma och myst på trädgården och min dotter på 2 år har lekt med alla hennes söta och fina leksaker vi fick igår när vi hade 2 års kalas för henne. Mysigt kalas var det med god glasstårta som jag gjorde av flera olika glassar med olika smaker och ovanpå det chokladsås mellan lagren och sist fluffig grädde på och skivad banan och blandströssel för att den skulle va extra fin och rolig med lite färg på 🙂 och så hade vi annat gott fika också såklart! 🙂 Men till ämnet idag i alla fall så fick min E leka med sin nya lekstuga hon fått i present och den gillar hon mycket. Det bor en av hennes dockor i den och så har vi gjort i ordning ett litet bord och ställt in en stol och på bordet har vi lite söta muggar och en kaffekokare i plast så man kan fika där 🙂 Min minsta dotter S på 5 mån har sovit gott i vagnen och så kom min mamma o pappa på besök och vi fikade på vår altan på framsidan. Nu är det dags för kvällsbestyren med välling, mys i soffan en stund och sen läggning och ibland ska det läsas sagor vilket är något av det mysigaste jag vet 🙂 lever mig in i sagorna och nästan känner mig som barn på nytt när man får läsa alla ens favoritsagor i repris 🙂 och gärna ska det läsas samma bok många gånger på varann. Ja jag kan säga att jag verkligen älskar småbarnslivet med allt vad det innebär och jag får så mycket kärlek tillbaka av barnen! att skaffa barn är det absolut bästa jag gjort i mitt liv! klart kan det vara lite tufft och jobbigt ibland men inget som inte är värt att kämpa för. Godnatt på er alla och sov gott för det kommer jag göra! 🙂 efter lite pizza som vi ska beställa när barnen somnat och se på min favoritserie Orphan Black =) Natti Natt! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s