Eviga feber..

Att denna feber ska vandra runt så och aldrig ge med sig! Tycker så synd om min S som fått feber nu. Alldeles rödrosig runt kinderna och varm min stackars älskling. Nu ligger febern på 38,2 och jag hoppas den går ner så hon blir frisk fort! Och min E är snuvig och hostig än, tur hon ska vara hemma från dagis imorgon så hon får bli helt frisk och vila upp sig. Tänk om man kunde ha en trollstav och trolla som man ville, då skulle jag helt klart trolla bort febern nu! väck med dig feber simsalabim skulle jag säga men så går det ju inte att göra, det är bara i sagorna men hoppas kan man alltid! 🙂 Hoppas det går bra imorgon nu när jag ska färga och klippa håret att S är frisk och inte har feber så man slipper oroa sig för att hon ska vara dålig. Nu är min E fortfarande vaken och kan inte sova, min lilla goding inte lätt att sova när det är ljust ute och man vill vara vaken 🙂 men nu ska vi testa en välling till och se om hon kan somna sen. Just nu står hon och öppnar dörren in till mig och vill vara med när jag skriver 🙂 Nu ska jag äta varma mackor och se på tv och bara lägga upp benen och må gott! Ha det gott alla fina! Och dröm sött! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s