Måndag morgon.

Idag är det måndag, första dagen på veckan är startad. Morgonen började runt 06 som den brukar göra, oftast mellan 06-07 börjar den 🙂 då vaknar mitt minsta hjärta och ligger alltid och pratar i sängen på mage och tittar upp. Då vill hon att man ska leka med henne och säga ”Tittut” det är hennes favorit! 🙂 Min tjej på 2 år har varit hängig några dagar med feber och snuva och idag var det S tur att få det, snuva och lite lätt feber, inge roligt när de små är sjuka man känner sig så hjälplös på något sätt. Man vill göra allt för att de ska bli friska men man kan inte göra mer än att finnas där och hjälpa dom på bästa sätt. E har varit sjuk från och till sen hon började dagis för ett tag sen, stackars. Bara börjat och sedan blivit sjuk och så har det tagit omtag igen. Vet det kan vara så första året de börjar sen brukar det lägga sig. Men nu vill vi inte ha mer sjukdomar här hemma så nu får de gärna försvinna och hålla sig borta ett tag! Nog om det 🙂 Idag ska vi bara mysa hemma och bli friska. Mamma kommer i em och ska umgås med oss och det är alltid lika roligt 🙂 Ska kanske ta en liten tur ut och handla myggnät till vår altandörr för den har vi öppen ofta och man vill inte ha in getingar och annat och speciellt inte när man har små godingar hemma 🙂 usch för några dagar sedan hittade mamma en geting krypandes på mattan och under babygymmet där S brukar ligga, otäckt! Tänk om man inte sett den och hon blivit stucken eller om E blivit det som springer runt, nej den tanken vill man inte tänka. Imorgon ska jag klippa och färga håret ljusare 🙂 längtar! ska bli så spännande att se resultatet när det är klart för tror det kommer bli väldigt fint! 🙂 Har tänkt mig mörkare uppe och ljusare ut mot topparna. Vill vara ljusare i håret nu mot sommaren. Färgade håret svart för ett tag sedan men blev alldeles för mörk i håret så trivs inte alls med det så nu ska det bort! Finast blir det ju oftast när man gör det på salong också 🙂 Så roligt att fixa håret! något av det roligaste jag vet och min sambo har tagit ledigt från jobbet så vi kan umgås och han kan passa E och S 🙂 Ut med er i solen och njut! och ha en superbra dag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s