Shopping! :)

Har varit och handlat med mina 2 små 🙂 var på Lidl och handlade idag och måste tipsa om att de har jättebra linne bodys till små bebisar som är tunna och som andas 🙂 var tvungen att köpa 2 till min minsta älskling. Så skönt för henne att kunna ha dom i vagnen eller när man sover nu när det är så varmt. Har ofta handlat kläder till både mig och barnen på Lidl och har alltid varit nöjd, så tummen upp för Lidl! 🙂 och när jag ändå är igång så vill jag tipsa om lite smink som jag tycker är både bra och prisvärt! Lindex egna mascara, den är toppenbra! 🙂 den ger fin volym till fransarna samtidigt som de inte blir för tjocka utan de blir så fina, mer utspridda och så kladdar den inte! det är det värsta som finns tycker jag när man köper en mascara och man ska sminka sig och så kladdar den och man får kanske göra om allting och det bara rinner av den, nej tummen ner för sånt. Men denna mascaran från Lindex håller vad den lovar tycker jag så vill tipsa er om den, kanske kan vara er nästa mascara? 🙂 Nu sover båda min små tjejer i vagnen ute i skuggan och mår gott och jag har tagit mig en stor kopp kaffe 🙂 Kaffe kan vara något av det godaste jag vet och så bra för att hålla sig pigg och att orka med mera 🙂 bra småbarnsåren också, vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan kaffe, jag är en riktig kaffe tjej 🙂 tänk även alla tidiga mornar man går upp då behövs kaffe! när ens små älsklingar ligger och pratar och är så pigga och bara vill gå upp ( har provat att få dom att somna om många gånger då klockan är super tidigt, men icke ) då är det bara att kliva upp och det första jag gör är att sätta på min älskade kaffekokare så nu vet ni det! =) Nu ska jag ut och slappa i solstolen innan mina sötisar vaknar för då är det dags för mat, blev lite senare lunch idag men det gör inget. Tur det finns bra och mättande mellanmål man kan ta mellan varven. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s