Viktväktarna.

Viktväktarna here I come! har bestämt mig för att äta efter viktväktarna. Efter mina 2 täta graviditeter så finns det en del kilon som måste bort och eftersom jag helammar så får man inte gå på någon diet eller så och då passar viktväktarna mig bäst. Jag vill gärna gå ner dessa kilon men jag vet att det inte får gå för fort och det vill jag inte heller utan lite lagom viktnedgång är bäst tycker jag 🙂 vill inte stressa med det utan bara gå ner dom så man kan ha lite mer urval av kläder att sätta på sig och att en del av mamma magen ska försvinna. Så heja mig! =) snart hoppas jag inom en tid att kilona är ett minne blott. Så idag blir det en lätt god lunch, kanske fiskbullar i dillsås med färskpotatis eller stekta grönsaker med någon god dressing till och potatis 🙂 ibland tycker jag det är gott att äta vegetariskt 🙂 Man blir inte så mätt på samma sätt som man kan bli av kött eller så att magen känns utspänd och så. ska testa lite olika mål efter viktväktarboken jag fått så kommer jag tipsa er om god mat därifrån sen 🙂 denna maten är ju nyttig och god för alla även om man kanske inte vill gå ned i vikt =) Det bästa med viktväktarna är ju just det att man får äta allt och man kan äta av allt man har hemma bara att får äta mindre och allt kostar i points 🙂 och man har ett visst points att äta per dag baserat på ens vikt. Så nu kommer ni även få följa min viktnedgång här =) kanske har ni några bra tips att ge mig angående viktnedgång? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s