Chokladbollar :)!

Måste bara tipsa om otroligt goda chokladbollar som jag gjorde till min E:s födelsedag när vi firade att hon blev 2 år 🙂 jag har bakat chokladbollar många gånger men dessa blir alltid lika goda och då menar jag underbart goda! Ni vet när man bakat något som man verkligen känner att men gud så goda och så vill man helst kasta i sig alla på en gång 🙂 Så är dessa!

Det är Arlas egna recept på chokladbollar 🙂  och ett annat tips om man man vill göra dom lite extra fina är att ta pärlsocker och blanda med karamellfärg (den färgen man känner för) så får man dom genast lite roligare och samtidigt lite fin färg på dom 🙂 Man kan ju rulla chokladbollar i det men känner för, i stort sett allting 🙂 jag rullade mina i pärlsocker som jag färgat med röd karamellfärg så pärlsockret blev lite rosa och så rullade jag en del i blandströssel. Passade bra till barnkalas med 🙂 E:s favorit blev dom med blandströssel på, säkert för dom hade massa fina färger 🙂 Vad skulle ni rulla era chokladbollar i? 🙂 kanske har ni något bra tips till mig som jag kan testa att rulla mina i nästa gång :)?

13344543_10153528710406576_1659029182462024879_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s