Förändring! :)

Hej på er! Sorry att jag inte kunnat skriva något förrens nu men har haft fullt upp idag från att jag gick upp tills nu, med roliga saker 🙂 jag har varit vaken sedan 06 med mitt minsta hjärta då det var dags för amning och sedan var det bara att kliva upp för då skulle vi alla göra oss i i ordning för att åka ut och vara i Karlstad 09 då jag hade tid för klipp och färg 🙂 Min S hade ingen feber idag och det var skönt för då kunde jag pusta ut och visste att hon mådde bättre. Den tjejen som klippte och färgade håret på mig var toppen! 🙂 jätte duktig och trevlig och det gör att man gärna går tillbaka. Jag känner mig jätte nöjd med förändringen av håret. Jag har gått från kolsvart till ljusare brun med skiftningar i håret och många fina slingor 🙂 fräscht till sommaren =)! denna tjejen höll på med mitt hår i 5 timmar för att först få det ljusare och sen sätta i andra färgen 🙂 var inte lätt att få mitt svarta hår ljusare för jag hade jätte svart hår innan 🙂 det ser ni på bilden här nedanför 🙂 Det var även skönt med lite egentid! =) även om jag älskar mina små över allting annat så behöver man den där stunden alldeles för sig själv och bara få vara och prata lite vuxenprat och inte bara bebisprat vilket man gör mest annars 🙂 Få rå om sig själv! Höll på att somna flera gånger under schamponeringen för det är så skönt när någon grejar med ens hår, avkopplande 🙂 Min sambo får klia mig i håret var och varannan kväll här hemma, gärna flera gånger samma kväll också 🙂 Här kommer en för och efterbild av mitt hår så ni ser den tydliga förändringen! =) Vad tycks? 🙂

 

 

13327468_10153516652616576_5727912590881344479_n

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s