Daftö Camping.

Tur det inte regnar allt för mycket nu i alla fall. Var ett tag som det mest regnade hela dagarna tycker jag men nu har vi haft soligt och skönt många dagar och det ger vi tummen upp för! Mer sol alltid :)! I sommar ska vi åka en tripp till Daftö camping och det ska bli hur skönt som helst! Så skönt med ledigt hela familjen tillsammans, det är något av det bästa jag vet att umgås hela familjen och göra massa mysiga saker 🙂 Finns inget bättre än barnen. Daftö camping har vi varit på en gång innan när E var mindre, mysig och fin och barnvänlig camping för barn i alla åldrar och en fin pool och fin utsikt 🙂 Nära till Strömstad och Smögen om man vill ta en tur dit över dagen och kolla och det ska vi göra och jag längtar redan nu efter en god räksmörgås eller räksallad där, så gott med färska skaldjur! 🙂 Finns sagoslott på campingen som vi ska besöka och det kommer E älska 🙂 så roligt att se när barnen blir glada 🙂 nu är det redan dags för lunch! tycker tiden springer iväg =) Idag blir det nog E:s favoritlunch potatis och fiskbullar i dillsås 🙂 Hörs snart igen! 🙂

2 svar till “Daftö Camping.”

 1. Mysigt med Daftö camping ☺️ Så Ellie gillar fiskbullar med potatis 😉 Jag har så svårt för det där med barnmat så har du nga bra tips på det så får du gärna lämna lite tips på bloggen? Kramar Marie

  Gilla

  1. Hej! 🙂
   Ja det ska bli jätte mysigt 🙂 Alltid skönt att komma iväg en stund och den campingen är så barnvänlig och fin 🙂
   Ellie gillar fiskbullar och potatis mycket så den rätten blir det ofta här hemma 🙂 Den är även lätt att äta för de små.
   Absolut det kan jag göra! Kan skriva ett inlägg om det senare ikväll om jag hinner annars skriver jag ett imorgon 🙂
   Roligt att du skrev en kommentar 🙂 Kram Isabel

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s