Nässug

Den här nässugen för barn kan vara något av det bästa jag  haft hemma till mina små. Mamma köpte den åt mig på Ullared och den är en dröm när man har småbarn. Denna nässug är jätte lätt att ha med sig överallt, tar ingen plats och tar bort mycket snuva ur näsan. Nu när S och E har varit snuviga och jag använt denna har de haft mycket lättare att kunna andas och slippa att all snuva sitter kvar i näsan. Trodde inte den kunde vara så bra men det här är en produkt man inte vill vara utan som småbarnsföräldrar 🙂 Den är toppen! Tack mamma för att du köpte den åt oss den har räddat många kvällar och nätter 🙂 Det är den till vänster på bilden.

nässug

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s