Smink och hårprodukter :)

Jag vill tipsa om lite smink och bra hårprodukter :)! Jag har alltid gillat detta fina bronzepuder från loreal 🙂 väldigt fint puder som får en att se lite sommarbrun och fin ut. Jätte fint att lägga lite av det på kinderna 🙂 Men nu till sommaren så hoppas vi att solen kommer göra sitt och att man inte behöver något smink alls nästan men detta är ändå ett bra tips för detta pudret kan man ju använda året runt och precis när man vill, kanske vill man ge sin solbränna en fin finish och ha på lite av det 🙂 Sedan vill jag även tipsa om en bra produkt till håret som jag köpte på salong igår efter att jag klippt mig. En produkt som jag inte visste fanns . Det är fiberplex, det fungerar så att det behåller en fin färg och bra kvalitet på håret efter att man färgat det och nu när jag färgat mitt hår så tänkte jag att jag skall använda detta hemma 1 gång i veckan. Man ska först schamponera in sitt hår skölja ur och sedan ha i fiberplex, vänta 10 min sen skölja ur. Det är som tredje steget hemma som man ska göra själv 🙂 Tänk vad mycket olika produkter det finns till håret som man inte vet om 🙂 Nu har jag haft mamma hos oss i några timmar och barnen tycker alltid det är så kul när hon kommer, de är riktiga mormor grisar 🙂 Så skönt att bara kunna lägga upp benen och slappa lite när hon kommer för hon älskar att umgås med barnen och dom med henne så då kan jag passa på att vila lite också 🙂 Mamma och resten av min familj ska åka till Mallorca nu på fredag och jag är lite avundsjuk 🙂 Vi brukar åka med annars men nu när vi fick S och hon är så liten så blir vi i Sverige i år 🙂 vi brukar åka till Mallorca varje år på sommaren 🙂 min pappa är därifrån 🙂 så vi har släkt därnere. Kommer sakna dom men hoppas tiden går fort o de snart är hemma igen 🙂 Nu får det bli att snart byta om till lite ledigare kläder och slappa 🙂 Ha en go kväll! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s