Projekt på gång

Jag har ett nytt projekt på gång! Så spännande! Jag skriver en födelsedagsbok åt min E. Den innehåller bilder på E från varje år så man ser hur hon förändrats och massa text om varje kalas hur det var och presenter med mera. Jag fick en sådan i dopgåva åt S och blev så inspirerad att göra en egen sådan åt E som hon ska få i present av mig när hon blir äldre. Meningen är att hon ska skriva i den själv sedan. Vill att båda mina tjejer ska ha en sådan rolig bok att titta tillbaka i. Jag älskar att skriva och ha lite att göra så det är perfekt med lite projekt nu när jag är mamma ledig 🙂 Om ni kommer på mer roliga projekt man kan pyssla med tipsa gärna!

ballonger

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s