Sagornas Land

Godmorgon på er! Sagor, vad underbara dom är 🙂 Jag älskar att läsa sagor för mina små och som jag berättade i ett annat inlägg så är det något av det mysigaste jag vet. Jag startade min morgon med att läsa i en jätte fin och bra bok som heter godnattsagor, ja jag vet att de borde man läsa inför läggning men kunde inte låta bli att ändå läsa i den och titta på bilderna. Det är så stora, fina och roliga bilder som verkligen lockar en att vilja läsa mer och min E älskade den och hon skulle pussa på alla djur i den. Hon är så söt, hon vill pussa på allt, kan va en mugg eller vad som helst ibland min älskade E 🙂 Denna boken är en dopgåva som vi fick till S. Idag är planen att umgås med mamma och pappa hela dagen och göra massa mysigt 🙂 De åker imorgon så de vill träffa mig och barnen idag så de hinner säga hejdå och så. E är på dagis och jag ska hämta henne i eftermiddag så ska vi åka ut till dom sen. Kommer bli en toppendag det vet jag! 🙂 Hörs senare! 🙂

 

20160616_093321

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s