Plantering

Nu äntligen kan jag skriva igen :)! Jag har inte haft möjlighet att sätta mig och skriva något inlägg förrens nu. Igår gick hela dagen åt till att kolla på fina blommor som jag skulle sätta i rabatten, i blomlådor på framsidan och även i krukor på vår altan på framsidan. Svärmor som är så duktig med blommor följde med och hjälpte till, hon vet hur länge de blommar och sådant som inte en annan är så duktig på så det var kul att få hjälp 🙂 Jag är så nöjd med blommorna jag valde, de är så tjusiga! 🙂 Det gör så mycket med nya blommor lite här och var tycker jag, det ger så mycket liv på något vis och blommor piggar alltid upp 🙂 och alla dessa fina färger som finns, det finns en djungel av blommor 🙂 Helst vill man köpa med alla hem 🙂 När vi varit och handlat blommor åkte vi direkt hem till mig och gick och hämtade E på dagis och sedan hem och planterade. Min sötaste E fick vara med mig och plantera och hon tyckte det var roligt att vara med och bära blommor och kolla på allt 🙂 Hon gillar när det händer saker och att få lära sig saker 🙂 Min sötaste hjälpreda, bättre hjälpreda finns inte och inte goare heller 🙂 Älskade barn 🙂 Pelargoner kan vara några av de finaste blommorna tycker jag de är mina favoriter 🙂 En fin tomatplanta har jag också i mitt växthus som blommat så nu väntar vi på söta körsbärstomater som ska komma på den. Så gott det ska bli att ha dom till någon god sallad eller i maten. Mysigt att bara kunna gå ut på morgonen och hämta in färska tomater till frukosten, vilken känsla och så roligt för E att få vara med och se hur allt växer. När hon blir lite större ska hon få vara med mig och odla därinne, då ska vi odla sådant hon tycker är gott och hon kommer tycka det är så spännande att vänta på och se hur det växer därinne 🙂 Nästa sommar får det bli 🙂 Jag tycker det är roligt att visa henne saker och lära henne om växter och grönsaker. Jag ska köpa söta trädgårdshandskar åt henne och fint förkläde så hon kan vara en liten trädgårdsmästare 🙂 Nu snart blir det lite pizza och se på lite serie. Idag fyller min E 2 år men vi firade henne förra helgen innan mamma och pappa åkte iväg. Idag har vi spenderat dagen i lekparken och efter det åt vi en god mjukglass som E älskar med strössel på såklart! 🙂 Min S har sovit gott i vagnen idag och även varit med oss uppe och kikat runt på stan 🙂 Hörs snart igen! 20160618_180504

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s