Renovering

Vi har under några veckor fått hjälp att renovera S rum 🙂 Pappa har varit så hjälpsam och duktig. Han har kommit hit efter jobbet och hjälpt oss varje dag. Målat allt fint i vitt och satt upp tapeter och målat lister, ja gjort allt man kan tänka sig och resultatet är så fint! Jag är så nöjd 🙂 Tapeten vi valde att ha som fondvägg är jätte fin och mysig. Hela rummet blev sagolikt! Så roligt att få greja med barnrum och nu blir det roligt att få köpa möbler och fixa iordning S rum. Jag längtar tills vi ska börja med det! 🙂 E och S rum ligger bredvid varandra och de är så söta båda rummen 🙂 Deras namn står så gulligt med fina bokstäver i trä på dörrarna, mysigt 🙂 Är det någon som har tips eller ideèr på fin inredning eller bra förvaring så säg gärna till, alltid roligt med tips!

20160618_184303

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s