Lycka

Lycka är det när jag nu på morgonen först dansar massor med min söta E och vi har jätte kul och skrattar o dansar runt och hon till och med får dansa på köksbordet och det tyckte hon förstås var jätte skoj 🙂 Sedan går vi ut och ska kolla vår tomatplanta och då ser jag att det börjar komma små tomater och då blev jag så glad för det har jag längtat så efter! Snart så har vi mogna fina röda tomater som vi kan plocka och äta 🙂 Idag ska vi åka till svärmor och umgås och E ska få leka i hennes lekstuga det kommer hon gilla mycket 🙂 Sedan ska jag hem och plantera mer tagetes i rabatten om inte vädret är för grått och regnigt för då tar jag det en annan dag. Nu blir det frukost sedan blir det god lunch med stekt färskpotatis och falukorv och ägg, det är gott det 🙂 Ha en go dag!

20160619_084308

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s