vägning och mätning

Imorgon ska vi och väga och mäta S. Ska bli spännande att se vad hon väger och hur lång hon är. Alltid lika roligt att se 🙂 Min E får följa med imorgon för hon är ledig från dagis. Snart ska jag ta med mig S och E och gå till öppna förskolan, det brukar vi göra då och då 🙂 Öppna förskolan tycker jag är jätte mysigt och kul att få träffa andra mammor och prata lite 🙂 Där har jag lärt känna en del mammor 🙂 Kul att det finns en sådan mötesplats för alla som är föräldralediga 🙂 En av mina bästa vänner är föräldraledig samtidigt som mig och det är roligt 🙂 Snart ska vi äta lite god risgrynsgröt och tekaka det älskar E och jag med 🙂 Jag längtar så till våran semester! ska bli så underbart att få komma iväg en stund bara vi familjen 🙂 Hoppas på mycket sol då 🙂 Kram till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s