Mysigt hemma

Idag är det en regnig dag ute. Hade tänkt jag skulle gå en promenad på förmiddagen med S men när det är så trist väder är det inte roligt att gå. Man hinner knappt gå ut innan man blir blöt. Får gå senare om regnet ger med sig 🙂 Nu på morgonen har jag grejat massor hemma och tvättar och så, de vanliga sysslorna 🙂 E är på dagis så nu är det bara jag och S hemma och just nu sover S gott i sin vagn 🙂 Hon är fortfarande tät och snuvig och har en jobbig hosta så nu går hon på en kur hostmedicin. Hoppas den börjar hjälpa snart, medicinen lenar lite men hoppas hostan släpper nu. Idag firar dom min lilla älskling på dagis så det hängde en flagga för hennes skull där nu på morgonen. Då har dom fruktstund och myser, kommer hon gilla mycket 🙂 Min lilla tjej, redan 2 år gammal, vart tar tiden vägen? Tyckte nyss jag fick henne. Jag njuter för fullo av varje sekund för vet tiden går så fort så även om det är kämpigt ibland och mycket att göra med 2 små i tät ålder så är det samtidigt det absolut bästa som finns. småbarnsåren kommer man längta efter sedan (även om nu denna trotsåldern som E är i och har varit i sedan hon var runt 1 inte alltid är så kul, speciellt inte när man har bråttom och hon har krånglat med samma sak länge) men det är bara att ta ett djupt andetag 🙂 Längtar till jag ska gå och hämta E så jag får höra allt mysigt de gjort på dagis. Men hur det än är med regn så är det ändå bra mysigt med just bara de här stunderna hemma och mysa eller hur? Vad brukar ni göra en regnig dag? Här ser ni en bild på hur jag gjorde med ballongerna vi hade på E:S kalas, ville inte slänga dom så gjorde såhär. Mysigt tycker jag 🙂20160621_104153

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s