Smakportioner

Äntligen dags för smakportioner för mitt minsta hjärta 🙂 Ska bli så roligt att se vad hon tycker om mat och hur hon reagerar vid olika smaker 🙂 Jag har provat lite mosad banan och det gillade hon sådär men tror mest det beror på konsistensen och att hon är ovan. Har provat lite gröt och det gillade hon och även söt pure. Nu ska jag prova lite morotspure och potatispure och se vad hon tycker. provar några smaker i taget och ser hur hon reagerar så det inte blir för många smaker på en gång. Spännande! och hon ålar sig fram så mycket så närsomhelst nu kryper hon 🙂 Duktig min lilla älskling! 🙂 Hur gjorde ni andra när ni började med smakportioner? Köpte ni färdig på burk eller gjorde ni egna pureèr av exempelvis morot och så?

 

morotspure-4m-125g-semper-1

3 svar till “Smakportioner”

  1. Hej,

    Min syster gjorde all barnen mat själv. Frös in i en iskubbslåda i frysen och det fuktade bra. Men potatis går inte att frysa smakar inte gott sen. Frys inte in för mycket åt gången det håller inte allt för länge. Så jag tror inte på köpet barnet. Utan gör sjäkv. Lycka till Isabel /kram Cecilia

    Gilla

    1. Hej! Till E lagar jag nästan all mat själv men till S som är så liten blir det burkmat först men ska snart börja göra egen mat som jag mosar och ge henne. Skriver E och S då jag inte vill skriva ut deras namn här. Kram till dig 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s