Mallorca

Jag ska fundera på om jag kommer på något kul som jag vill ha handlat från Mallorca som mamma och pappa ska köpa med hem till mig. Något roligt till mig och barnen 🙂 Får se vad jag kommer på 🙂 En sak vet jag och det är en fin handmålad skylt som jag skall hänga över S säng, E har en likadan 🙂 Någon som vet något skoj jag kan be att de köper med från Mallorca? 🙂 Kom gärna med massa tips! 🙂 Här är en bild på den fina katedralen på Mallorca 🙂 Den är så himla vacker! Mallorca har jag varit på många gånger och jag älskar Mallorca. Min pappa är därifrån 🙂  Alltid så roligt att besöka släkten men detta året bestämde vi att vi skulle vara hemma då vi nyss fått S men vi får försöka åka ner snart igen 🙂 Kram till er!

katedral Mallorca

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s