Oxfilè

Ikväll ska vi unna oss oxfilè och det ska bli så gott! Det är något av det godaste jag vet och jag älskar att grilla den med någon god potatis till och god sås, min favorit är bearnaisesås och pommes frites. Man måste unna sig lite gott ibland 🙂 Idag har jag och mina sötisar varit på stan och shoppat fina kläder åt både E och S. De har så mycket kläder så de hinner knappt använda dom men det är alltid roligt med nytt och ibland behövs det fyllas på av något som fattas. Idag var jag ute efter lite tunnare luftiga skjortor som andas bra när det är varmt ute istället för den klassiska bomullströjan men det fanns inte så många att välja på. Den storleken jag var ute efter till S fanns inte, det är storlek 74 och till E fanns det en tunn variant som var så fin och den köpte jag 🙂 till S köpte jag många fina tunna tröjor och tunna goa tajts och ny solhatt då hennes var för stor så den åkte alltid av så nu var det dags för en ny! 🙂 Sedan när vi gått en stund på stan så skulle jag bjuda E på glass men då somnade hon, min lilla sötis det får bli glass nästa gång. Det blir mycket glass under sommaren 🙂 Jag köpte även fina hårband till E och hon blev så glad 🙂 Hon brukar gå och ta mina hårband och sätta i sitt hår, så go! ett fint hårband och spänne till midsommar blev det också, fina med blommor på. Så fina kommer mina godingar bli på midsommar! 🙂 Här kommer lite bilder utav dagens shopping! 🙂

20160622_204537

20160622_204721

20160622_204716

20160622_204825

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s