Daftö Camping

Hej på er! Vad länge jag varit borta från min blogg nu, utan att uppdatera något alls! Jag älskar att skriva på min blogg och tycker det är så kul när någon skriver en kommentar eller så på mina inlägg, alltid kul med feedback 🙂 Jag har haft mycket för mig och tiden bara susar iväg med mina 2 små älsklingar här hemma och allt skoj vi gör! Men nu så skärpning! nu ska jag uppdatera ofta! 🙂 Vi har varit på en underbar och mysig semester på Daftö camping. En mycket fin 5 stjärnig camping perfekt för familjen 🙂 finns mycket skoj att göra för barn i alla åldrar och så mycket vi hunnit med! Ätit massa gott och massa glass! 🙂 Vill åka dit igen! Men vi får ta oss ut på någon liten minitripp igen snart! Nu ska jag laga mat, kycklingfile med ris och sötsur sås. Hörs snart igen! Puss till er!

daftö camping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s