Mysig och rolig dag

Idag har vi haft en jätte mysig och rolig dag :)! Vi har varit hos svärmor och hälsat på. Hon bjöd på gott fika och så lekte E massor där, svärmor har en rolig lekstuga som E älskar att vara i, den är rena drömmen för henne! Det är som att hon går in i ett riktigt sagoland 🙂 Det finns massor av söta dockor därinne och ja allt man kan önska sig att leka med som liten, en jätte söt lekstuga är det 🙂 Jag tycker det är jätte roligt att leka där så där spenderades många timmar idag. Jag fick även med mig goda kantareller som jag ska steka i smör och lägga på rostat bröd sen, ska bli så gott! Jag älskar nästan allt med svamp, mums! Vi skulle ha badat idag men vädret var så grått och regnigt så tog inte med badkläder men sen sprack det upp och blev jättefint men det kan man aldrig veta, blir så trött på detta vädret, ofta så upp och ner, jag vill ha mer sol! Måste få mer sol nu, sommaren är ju snart slut. Blev så glad idag när jag kom till svärmor och fick en fin överraskning då hon köpt 2 fina blommor med fina krukor till mig, snällt 🙂 Blommor jag sagt att jag gillar 🙂 så nu har jag ställt upp dom här hemma och de är så fina. Tänk vad mycket blommor kan göra. Hörs snart igen! Puss och kram!

Saint Paulia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s