Längtar till söndag

Godmorgon på er! Jag är så glad idag 🙂 Vaknade och ser att solen skiner, gud så härligt 🙂 Det har inte varit sol på länge nu och jag känner att jag har tyckt att det varit så trist med bara en massa regn och blåst men nu så. Idag är det söndag och jag får se vad jag och tjejerna ska hitta på 🙂 Min sambo jobbar idag men bara några timmar så det är skönt för då kan vi hitta på något skoj sen när han kommer hem 🙂 Idag ska jag skriva tackkort för S dop och skicka dom imorgon 🙂 De är så fina och jag är så nöjd med dom! Snart är mamma och pappa hemma igen och som vi saknat dom och som de saknat oss och speciellt E och S har de saknat mycket men snart får de gosa igen 🙂 Ska bli så kul att få se hur de haft det när de varit borta 🙂 Lär ju vara mycket brunare än en själv i alla fall för här har de knappt funnits möjlighet att sola. Någon dag snart ska vi nog ta en tripp till Eskilstuna djurpark 🙂 Det är mysigt för både oss och barnen 🙂 Jag älskar djur och tycker de är så gulliga 🙂 Idag är min S 6 månader, 6 månader redan! Kan knappt förstå det. Tycker det känns som jag nyss fick henne. Min lilla älskling. Jag njuter för fullo av mina fina barn varje dag. De är det absolut bästa som hänt mig i mitt liv! Är så lyckligt lottad som har så fina barn. Imorgon ska vi åka och hälsa på en kompis till mig 🙂 Tänkte att E ska få leka i en fin lekpark som är utanför henne 🙂 Nu ska jag dricka kaffe och gosa lite med mina älsklingar! 🙂 Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s