Godmorgon på er

Godmorgon! 🙂 Idag ska vi åka till min kompis och hälsa på, ska bli så roligt 🙂 Alltid så kul att träffas och få tjöta lite och att barnen får träffa varandra 🙂 Min S och hennes barn är nästan lika gamla, skiljer inte mycket, några mån bara 🙂 S tycker det är jättekul att få träffa hennes barn och ska krama honom och så, de kan nog bli bra vänner.  Min kompis som vi ska åka till idag är min bästa vän och jag känner att jag kan prata om allt med henne, man har oftast en eller några sådana vänner som man känner man kan dela det mesta med. De ska man vara rädd om. Lite soligt är det idag så hoppas det spricker upp ordentligt sen så man kan sola och njuta! 🙂 Min E ska få leka i lekparken utanför henne 🙂 Ni får ha en superbra dag så hörs vi sen igen! Kram till er godingar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s