Livet som tvåbarnsmamma

Hej hej på er alla goa därute! Nu var det längesen jag bloggade. Var ca 2 månader sen jag var inne och skrev något. Jag gör mycket saker, är ganska aktiv och får alltid dagarna att gå, den stora frågan ofta är hur man ska få tid över att vila och så? 🙂 Men så vet jag att det är så när man har 2 små godingar här hemma med fullt liv =) S kryper för fullt och ställer sig upp mot allting här hemma, är det inte babysittern i köket så är det någon leksak som E har ( de ligger utspridda lite här var ) som hon ställer sig mot. Min lilla goding som redan är 8 mån och kommit så långt och är så snabb i sin utveckling, vänta kan någon stanna tiden här? Den får inte gå för fort! Mitt minsta hjärta som jag nyss tyckte jag hade i armarna på BB och min E som redan är över 2 år, vart tar tiden vägen? Innan jag fick barn och alla säger det går så fort så tänker man att ja det gör det säkert men man förstår inte att det går riktigt så fort som det verkligen gör innan man får uppleva det själv 🙂 jag kan säga att man vet nog inte vad riktig äkta kärlek på djupet är innan man får barn, man kan såklart ha stor kärlek till sin partner eller föräldrar eller någon annan men denna kärleken till sina barn den är så djup och så oändligt stor så det går inte att sätta ord på vad stor den är. Mina älskade små hjärtan, så glad jag har dom i mitt liv. De ger så mycket kärlek och glädje och vi delar alltid så mycket skratt tillsammans (även fast trotsen som E har mycket just nu kan ta på en ibland för allt ska testas så är de goda stunderna mest). Dagarna brukar börja vid ca 06 och går till ca 20-21 innan man kan sätta sig och andas ut och inkluderat i det är det allt hushållsarbete också 🙂 Ja vi mammor arbetar hårt och vi är så bra! pappor med såklart 🙂 Ha nu en fortsatt bra och mysig kväll för det ska jag ha. Nu är det mjukisarna som gäller och bara mysa 🙂

 

familj

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s