Underbara dag

Idag är hela familjen ledig tillsammans och sådana dagar är så underbara och mysiga. Dagen började som vanligt runt 06.30 med att gå upp och ge E välling och då vill hon sitta och dricka den hos hennes favorit nalle, en brun fin nalle som är lika stor som henne nästan och se på morgonshowen 🙂 S vill ha sin morgon gröt som hon älskar så mycket och jag och min sambo tar varsin kaffe kopp och bara myser en stund. En sitter hos S och ger gröt och den andra av oss sitter hos E och myser vid tv:n. Mornarna är nästan den mysigaste tiden på dygnet tycker jag. Klart man är lite trött när man går upp men just detta att ta en varm kopp kaffe och bara njuta och mysa en stund innan det är dags att göra oss alla klara. Idag har vi varit hemma och lekt och handlat lite mat och grillat på altanen och suttit ute och ätit det var mysigt. Tänk att man kan sitta ute och äta i mitten av september otroligt härligt 🙂 Hoppas det fortsätter så med mycket sol och värme en stund till att det blir en fin höst 🙂 Vad har ni andra hittat på idag? 🙂 Jag brukar gå mycket på öppna förskolor med mina små, ni andra som är mamma lediga, går ni också på mycket sånt? 🙂 jag älskar det, tycker det är så kul! 🙂 Nu ska jag plocka och greja lite här hemma 🙂 Jag har även lite barnkläder ute till salu på olika sidor på nätet och en del har handlat av mig och det är kul, säljer så fina kläder som knappt är använda men det svider lite i mamma hjärtat att sälja dom men jag vet också att jag kan inte spara allt. Om någon vill köpa barnkläder hojta till har en del kvar 🙂  Hörs snart igen! Ta hand om varandra! 🙂

Den här bilden här nedan tycker jag är så söt, stämmer så bra 🙂

nalle-puh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s