Julen

Hej på er alla goa därute! Hoppas ni mår bra och att ni inte känner av för stor julstress nu när julen närmar sig utan att ni även kan njuta av julen och allt fint julen har med sig. Många gånger glömmer man att julen är en tid för att mysa och umgås och istället stressar man runt i alla möjliga affärer för jakten på den alldeles ”perfekta” julklappen men tänk såhär det är tanken som räknas och att man umgås är det viktigaste. Att man är snälla mot varandra. Mycket har blivit så uppförstorat. Andas och njut och ta hand om varandra 🙂 Själv är jag glad att jag i år började tidigt med julklapparna och är klar med dom som det känns i alla fall. Det är skönt. Jag kommer nu lägga min tid på att slappna av och må gott, inte stressa runt bland massa folk som stressar i affärerna. Jag brukar annars varje år vara ute bland dom sista 🙂 Hur har ni gjort i år? Är ni klara med klapparna eller har ni lite kvar? hur ska ni fira jul? Vi ska fira hemma hos oss i år med familjerna. Första julen i vårat hus ska bli mysigt och skönt när man har småbarn så man är på hemmaplan och kan lägga dom när de är trötta och behöver inte tänka på att klä dom och åka 🙂 Jag har redan fått en tidig julklapp av min sambo och hans bror 🙂 Viktväktarna medlemsskap så nu äter jag efter det och det känns bra 🙂 Kör med app och online. Kommer göra lite uppehåll under jul och nyår för att kunna äta lite gott 🙂 Skriver snart igen! Ha det gott!

julkulor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s