Göteborg

Hej alla fina! I helgen har vi varit i Göteborg hela familjen. Shoppat, myst massor, fikat och ätit gott och tagit många promenader. Har varit helt fantastiskt. Skönt att komma bort lite hela familjen. Lördagen var vi på Liseberg julmarknad. Den är så fin. Det lyser så fint i alla träden av alla lampor och finns så mycket mysiga stånd med gott att äta och annat skoj att handla 🙂 vi köpte popcorn och åkte karuseller med min E och det gillade hon mycket 🙂 idag har vi myst hemma jag och barnen och på eftermiddagen var det dags för öppet hus på dagis med lite luciafirande 🙂 min lilla tjej var pepparkaksgumma 🙂 nu ska jag slappa lite vid tv:n och snart blir det läggdags. Natti natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s