Lucia

Godmorgon alla! Idag är jag vaken tidigt med min lilla S. Om en liten stund ska vi sätta oss och mysa framför tv:n och titta på Lucia. Så fint med Lucia tycker jag. Mina andra två hjärtan ligger och sover gott än. Idag ska jag åka och handla lite mat och så inför sälen. Vi ska åka dit imorgon bitti efter vi ätit frukost och så stannar vi ända till måndag. Ska bli så mysigt att åka dit och bara få vara en stund och barnen ska få åka pulka. Det är så skönt med den kalla friska luften man får när man är där. Jag åker inte så mycket skidor, har stått på ett par skidor och åkt några gånger men är inte så intresserad av det utan står hellre på backen o tittar på när min sambo åker han älskar att åka. När min E är runt 3 år ska hon få prova att åka skidor. Ska bli roligt att se om hon gillar det 🙂 Hörs snart igen. Kram till er!lucia_5828b0092a6b22860aaf875c

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s