Sälen

Nu är vi påväg till sälen och det ska bli underbart att vara där 1 vecka och bara få njuta hela familjen 🙂 det är så härlig frisk luft i sälen och det är skönt. Vi ska åka pulka, skidor och äta och fika gott. Denna gången ska vi bo 4 st i en husvagn, blir spännande att se hur det går 🙂 min E har varit med oss och bott i vagnen förut och även då var det lite krångligt ibland när man skulle sova och så för att inte väcka henne och sådär och nu ska vi ha både E och S med 🙂 men mysigt ska det bli och det kommer säkert bli bra 🙂 man får dela bra på utrymmet så går det oftast bra. Barnen älskar att vara där och åka pulka och dricka varm choklad och bara mysa 🙂 Har ni bott med småbarn i husvagn? Hur har det gått för er? 🙂

firs-574362_960_720

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s