Viktväktarna

Viktväktarna här kommer jag 🙂 nu ska jag försöka äta nyttigare och bli av med lite gravidkilon jag har kvar efter S och några kilon till tror jag:) har fått i julklapp av min kära sambo och hans bror ett medlemsskap i viktväktarna för önskade mig det 🙂 vad kan vara en bättre julklapp till en själv än en hjälp att gå ner lite i vikt 🙂 tycker appen och allt känns bra. Svårt med de där gravidkilona. Motion är viktigt och jag försöker motionera en del och träna några gånger i veckan.  Mycket man ska få ihop med 2 småttingar i familjen 🙂 ni andra som fått barn hur gjorde ni för att bli av med alla kilon? 🙂 ni får gärna skriva lite peppande ord för att hjälpa mig i min ”viktresa” 🙂

mat-vegetarisk-sallad

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s