Sminktips

20161215_163335

Dessa tre är mina godingar i sminkväskan 🙂 ni vet såna man inte klarar sig utan och som är ens favoriter. Alla vi tjejer har såna. Vilka är era? 🙂 Jag vill tipsa om dessa tre produkter. Den från vänster BB cream från L’Oréal nude magic den är jättefin och jättebra. Ger fint skimmer och blir jättefin på. Den i mitten Garnier BB cream medium original classic, den ger ett fint skimmer i ansiktet och lyster. Mascaran är från Oriflame och ger ögonfransarna ett fint lyft och de blir lite tjockare efter man lagt på några lager och den är också väldigt bra. Älskar produkter från oriflame. Nu har ni fått lite sminktips! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s