Du eller jag?

Varför är det ständigt denna frågan varje dag du eller jag? Alltid när det kommer till vem som ska göra vad? Ska du eller jag gå upp tidigt med våran bebis eller ska du eller jag klä på? Lite roligt att se att det alltid är den frågan:) och sällan man tycker lika. Hemma hos oss är det mycket den frågan men också måste jag säga att allt flyter på bra. Vi brukar kunna komma överens om vem som gör vad och att det går på räls oftast men blir väl så när man känner varandra väl. Vi har varit tillsammans lite mer än 5 år nu. Då känner man varandra bra. Ni andra som har småbarn hur är det för er? Delar ni också lika på allt eller är det någon av er som gör lite mer? 🙂 huvudsaken är i alla fall att alla ska må bra:) nu har jag precis tagit en go dusch och nu ska jag mysa lite med mina godingar efter att ha varit ute många timmar och mina små har sovit gott ute flera timmar 🙂 härliga sälen! Hörs snart hej svejs!

baby-girl-ligga-clipart_428721

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s