Popcorn är mumsigt!

Popcorn är mumsigt! Det ska snart bli en skål popcorn och titta på något bra på ipaden. Har ni något bra tips på bra program? Vi ser på en del serier men har inte älskat någon serie så mycket som jag gillade sons of anarchy. Den är riktigt bra 🙂 har ni haft en bra dag? 🙂 vad har ni gjort? Jag har haft en underbar dag. Rolig och mysig. Vi har åkt pulka, gått en äpromenad och hunnit med att luncha gott på en mysig restaurang. Man hinner med väldigt mycket när man är vaken sedan 06 som det ofta blir här hemma. Då vaknar jag ofta av en go, pratsam och glad S som är pigg och vill gå upp. På restaurangen idag åt jag en himmelskt god gulaschsoppa. Den var så smakrik och god och det är viktigt när det gäller mat att den smakar mycket tycker jag. Ha en bra kväll! Sov gott. Puss o kram!

68511686-popcorn-wallpapers

gukash1-700x700

img_20161216_155633

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s