Zlatans nya parfym för tjejer

yto2ontzoji6imlkijtpojeynjg5nzc7czoxoij3ijtpojk4mdtzoje6imgio2k6mziwmdtzoje6immio2k6mdtzoje6inmio2k6mdtzoje6imsio3m6nda6imi1y2m4yjkwn2ziy2fjmtdkzjrjmtnlntc3odljyjjlzda1ymriytmio30denna parfymen luktar så gott! Älskar den redan sen jag luktade på den i affären för några veckor sedan. Den luktar så fräscht och helt underbart. Jag har önskat mig denna av min kära sambo i julklapp, får se vad som händer 🙂 idag är det väldigt kallt här i sälen men om vi väntar lite så brukar det bli lite mildare ute 🙂 så ska vi åka pulka sen 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s