Alldeles lycklig

Så känner jag mig. Jätte lycklig och så glad att jag varje dag får den fina möjligheten att spendera den med min fina familj. De jag älskar mest av allting i hela världen. Mina två fina döttrar som jag gör allt för, de är det bästa som hänt mig och min underbara sambo, pappa till mina barn. Älskar honom så mycket. Denna julen är förstå året som vi ska ha tomte. Mina små älsklingar ska få bli introducerade till tomten. Spännande och mysigt:) älskar julen och allt därtill och mysigare blir den när man har småbarn. Se när de öppnar julklapparna, förväntan i deras ögon och vad lyckliga de är. I år ska vi fira med våra familjer hemma hos oss och det ska bli mysigt. Första året vi firar hos oss. Ser jag fram emot:) ha en mysig lördag kväll 🙂

1208_karlekarbara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s