Morgon 05.40

Godmorgon alla fina! Hur mår ni? Bra hoppas jag 🙂 Jag mår bra. Idag ville S att vi skulle gå upp 05.40 och då var det dags för hennes gröt och smörgås och hon är så go tycker så mycket om gröt. Det märks så att hon börjar bli lite större nu för hon är mer intresserad av barnprogram och hänger med mer på saker och allt. Min lite större tjej E på 2.5 år är så go och växer så det knakar och lär sig så mycket och pratar mycket. Sötisen. Ni som har barn i 2.5 års åldern. Pratar de också mycket? 🙂 idag ska min sambo åka skidor och vi ska titta på 🙂 fika lite och gå någon promenad och så ska E få åka mer pulka 🙂 nu har vi fått lite mer grannar som kommit hit också 🙂 så mysigt med snön här 🙂 stor kram till er alla! Ha en bra dag och en mysig morgon 🙂 jag njuter av varje sekund och älskar att vara i sälen! 🙂

god-morgon-och-tack-monica-linden-nu-har-jag-redan-dagens-plan-helt-klar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s