Svettigt värre

Gick en promenad till hundfjället och det var skönt och inte jobbigt och vagnen rullade lätt men påväg tillbaka var det tufft. Det var motstånd med mycket snö och hjulen låste sig och allt detta med många lager kläder på. Jobbigt är bara förnamnet men skönt med en promenad i alla fall och skönt när det är gjort. Svetten rann på mig när jag var framme så det fick bli en go dusch nu när jag kom fram 🙂 Nu mjukisarna på och snart lite gott att äta och slappa lite i vagnen. Vad äter ni för gott idag? Vi har varit ute många timmar idag och E har åkt pulka och tycker det är så kul 🙂 Kram Kram!

20161217_155253

svettas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s