Twitter

Godmorgon mina vänner 🙂 nu har jag skaffat ett twitter konto. Jag heter IsabelCampos86 där. Ni får gärna följa mig där om ni vill 🙂 idag ska vi nog luncha på o`learys. Ska bli gott 🙂 nu myser vi med frukost i husvagnen och min E sitter med ipaden och spelar ett spel hon älskar och min S leker på sin filt på golvet med alla sina leksaker. Imorgon åker vi hem igen för att ordna lite inför julafton och klä granen och göra knäck. Ska bli gott. Slå in alla julklappar och lyssna på mycket julmusik. Skönt att jag detta året var klar med alla julklappar tidigt 🙂 älskar julen. Vi kommer åka upp hit igen runt mellandagarna och stanna över nyår och lite längre 🙂 Ska bli så mysigt. Fira nyår här uppe bara vi. Underbart. Vi hörs snart igen! Puss & kram!

29zfzy6i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s