Hemåt

Idag åker vi hemåt. Har haft alldeles underbara mysiga dagar i sälen och vi har gjort mycket kul och bara slappat och myst 😊 mina små hjärtan har älskat att vara här och att vara i snön och åka pulka. Min E vill helst inte åka hem idag utan stanna här men det vill helst jag med 😊 åker snart hit igen om ca 1 vecka😊 Blir mysigt att komma hem också. Klä granen ska det göras ikväll och så har vi mycket mysigt att göra alla dagar innan julafton. Slå in alla julklappar, städa inför julafton och ordna hemma och har ett bvc besök med E och så ska det göras knäck och för att inte glömma handla maten till jul. Har en del att göra men mysigt det också 😊 hur firar ni jul? Har ni önskat er något speciellt i julklapp som ni går och längtar efter 😊? Nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta av morgonen 😊❤

christmas-tree

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s