Julstämning

Äntligen är dagen här när vi klär vår fina gran. Den blev så fin 🙂 i år klädde vi den med vitt glitter och vita och röda kulor och min E fick egna kulor som är lite roliga för barn som hänger längre ner i granen. Min älskade lilla E tyckte det var roligt att vara med och klä granen och alla vi är så nöjda hur den blev 🙂 nu fattas bara paket som ska ligga under granen 🙂 det blir sådan julstämning direkt när granen kommer upp 🙂 man vill ha den tänd hela tiden 🙂 hur klär ni er gran i år? 🙂

20161219_192916

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s