Sociala medier

Sociala medier. Vad många som är beroende av dom. Var man än tittar idag så sitter var och varannan person med mobilen. På middag hemma eller i soffan  så är det ofta mobilen många kollar på istället för att släppa den och fokusera på varandra. Tänk hur det har blivit. Jag tycker det är jättekul att kolla Facebook och Instagram men jag kommer på mig själv många gånger att det första jag gör när jag vaknar är att kolla mobilen och sen en kopp kaffe 😊 hur är det för er andra? Är ni beroende av exempelvis Facebook? Tänk innan allt det fanns vad mycket mer fokus man hade på varandra. Jag och min sambo säger många gånger att nu lägger vi bort mobilen och är med varandra och så gör vi det. Jag tycker det är viktigt. Hur känner ni andra inför sociala medier? Hiss eller diss eller både och?

share_1

kollar_mobilen-580x386

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s