Julgåva till förskolan

Hej alla söta! Hur har er dag varit och vad har ni pysslat med idag? Min dag har gått i ett sen imorse och jag har fått gjort mycket saker. Jag älskar att vara igång på morgonen och göra mycket saker 🙂 tänker alltid att jag ska sätta mig en stund med goda koppen kaffe och bara slappa men när jag suttit kanske någon minut så är det som om det drar igång i mig och då sätts tvättmaskinen på och diskmaskinen och grejar med en massa 🙂 Jag vilar när S sover tänker jag men blir sällan så. Det känner ni säkert igen ni med småbarn 🙂 Mamma har varit här och fikat och sen var vi på affären och handlade all julmat som vi ska ha på julafton och jag har slagit in paket och lyssnat på julmusik och myst 🙂 Hämtat mitt lilla hjärta på förskolan och lämnat en så söt liten gåva till alla pedagoger. En liten Julgåva. En fin hyacint med ett sött kort som jag köpte och satte runt. Blev nöjd och tror de också blev det för de blev så glada när jag lämnade presenten 🙂 Imorgon är det bara fyra dagar kvar till julafton 🙂 Ska bli så mysigt 🙂 Nu ska jag mysa ner mig under filten i soffan 🙂 puss och kram till er!

20161220_134415

20161220_094126

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s