Jultradition

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag ända från tidig kväll till 06.00 då min lilla S ville gå upp. Mysigt att jag kunde tända granen direkt på morgonen och bra njuta av vad fin den är 🙂 Idag kommer min mamma på besök och vi ska handla julmat och sen hämta min lilla älskling på dagis och om jag hinner ska jag slå in paket senare. Mysigt att sitta och slå in alla paketen med julmusik i bakgrunden 🙂 hur ser era jultraditioner ut? När äter ni mat och när öppnar ni paketen? Vad har ni för mat på julbordet? Vi äter vid 13 och sen ser vi på Kalle anka och sedan kommer tomten och då ska vi öppna paket 🙂 men det beror också lite på barnen hur länge de orkar vara vakna 🙂 för det är en stor dag för dom och det tar lite energi av att vara nyfiken och längta efter att öppna paket 🙂 och spänningen när tomten kommer 🙂 längtar så till julafton 🙂 se glädjen i mina barns ögon 🙂 finns inget bättre 🙂

795429e235dec09f2babccc2f6a2b4d8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s