God jul och Gott nytt år

Jag vill hälsa alla mina älskade läsare en god jul och ett riktigt gott nytt år! Hoppas att ni får en fridfull jul med mycket gemenskap och att ni tar hand om varandra:) vad ska ni hitta på idag? Jag ska till bvc med min E på förmiddagen. Det är dags för 2.5 års kontrollen. Ska se hur hon utvecklats med talet och språkförståelse med mera och kolla vikten och längden 🙂 Innan det ska jag lämna min lilla S hos min sambo på hans jobb.  I eftermiddag ska jag städa och göra fint inför jul. Allt annat är klart så nu kan jag pusta ut lite 🙂 mycket ska man ska ordna innan det kan bli jul 🙂 Men julen kommer alltid ändå även om man kanske inte hunnit med allt man vill 🙂 Igår bakade min sambo och E knäck så det finns på julafton och det är så gott tycker jag. Kan vara det godaste julgodiset 🙂 har ni något favorit godis på jul? Puss och kram!

36327983-iy9yt

img_7234

HV Julgodis -13 Boel Ottmer

401cd0f1-75b5-4af3-94da-24a16d31be9e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s