Julpynt av mitt lilla hjärta

Godmorgon alla sötisar! Vad stolt och glad man blir när ens lilla älskling kommer hem från förskolan och har gjort så fint julpynt 🙂 Ett hjärta att hänga i granen och en fin kotte som hon målat på 🙂 Mitt lilla hjärta 🙂 Tänk att man kan göra så fina saker när man bara är 2.5 år. Jag älskar mina barn mer än något annat i hela världen. Dom gör jag allt för 🙂 Igår hade jag en jätte mysig dag när mamma och pappa var här 🙂 Pappa har inte träffat mina små på ett tag för vi har varit i sälen och han blev så glad när han fick träffa dom igen 🙂 Jag grejade en del inför jul här hemma igår 🙂 städade fint. Har bara en del av städningen kvar idag sen är jag helt klar 🙂 Har ni något kvar att fixa med? Igår eftermiddag fick min lilla E feber 😦 39 grader. Hoppas hon snart blir frisk min lilla älskling. Gör ont i mamma hjärtat när ens små är sjuka. Har varit vaken en del inatt för att hon har feber, sover alltid sämre när någon av mina barn är sjuka. Man vill passa dom hela tiden. Vad ska ni hitta på idag då? Puss och kram!

20161222_064715.jpg

20161222_064739

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s