Julmat och julklappar

Hej på er! Nu har jag pausat lite i mitt skrivande under julen. Har umgåtts med mina nära och kära och vi har haft det så mysigt och underbart. Har ätit mycket god julmat, julgodis och öppnat många fina paket. Är så tacksam över att ha en så fin familj som alltid ställer upp när man behöver och finns där och en underbar mamma som gör allt för både mig och sina barnbarn. Vet inte hur man hade klarat allt utan mamma. Tack mamma för att du finns och är så underbar. I år firade vi hos oss och det blev jätte lyckat. På morgonen dukade vi fint här hemma med julig duk på bordet och fin juldekoration. Allt här hemma är så juligt:) vi satte på fin julmusik 🙂 Barnen blev jätte glada över sina nya leksaker:) hur har er jul varit? Fick ni något skoj? Det viktigaste för mig är inte alla julklappar utan att man umgås och har det bra. Ha det gott! Puss o kramis!

jb.jpg

Christmas Gifts

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s