Äntligen

Äntligen är dom mina! John Bulls kängor 🙂 som jag längtat efter att köpa dom och nu står dom så fint i min hall 🙂 Tycker dom är så snygga och de kommer användas mycket framöver 🙂 Var på stan med min goa mamma och köpte dom 🙂 Kan säga att det var en hel del folk på stan nu när rean är. Mitt minsta hjärta har feber och en jobbig hosta. Innan det hade E feber med hosta. Mina små älsklingar. Hoppas detta försvinner fort. Vet att det går en del sådant nu. Igår var jag också på rean och köpte en massa nya fina kläder åt min E. Mycket med frost blev det då hon älskar frost 🙂 Vad har ni andra gjort idag? Nyår börjar närma sig med stormsteg också. Har ni några planer? Vi ska åka upp till sälen så fort S mår bra och fira där 🙂 Ska bli mysigt äta tre rätters och må gott. Ska bli så underbart att komma till sälen igen. Kram på er sötisar!

johnny_bulls_mid_2

rs_600x600-140330124615-1024-frozen

Hello_Kitty_Pink_2981.jpg

vattenflaska-frost-350-ml-disney

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s