Garnier och Aco

Nu kommer lite tips på bra hudvårdsprodukter 🙂

Garnier nourish ansiktskräm. En jättebra kräm för ansiktet som ger mycket fukt och går in bra i huden. Gör ansiktet lent och det känns att ansiktet får en del fukt och så luktar den jättegott. Tycker jag ni ska testa:)

Aco ögongel. En bra gel som är lite kylande. Den ska appliceras runt ögonen men inte för nära inpå för då kan det irritera ögonen. En ögongel är bra för runt ögonen har man mycket tunnare hud så där ska man egentligen inte ha ansiktskräm utan  där ska man ha ögonkräm eller ögongel.

Köpte även en Faceboost idag på apoteket som är som en spray man kan ta i ansiktet med eller utan  smink som ska ge fukt åt ansiktet och lite boost funkar jättebra. Bra att ha i väskan och kunna ge ansiktet lite fukt när man vill. Känns fräscht och lite kylande 🙂 luktar gott 🙂

Återkommer med mer sminktips snart då jag nyss börjat använda många bra produkter som jag fått i julklapp 🙂

Puss och kram!

211690s

original.png

1530-1-3

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s