Nyårslöfte

Har ni något nyårslöfte ni ska ha imorgon? Jag brukar ha ett nyårslöfte varje år men brukar kanske inte alltid hålla det så länge. Försöker i alla fall och man måste ju säga att försöka duger men helst skulle man ju hålla det hela tiden 🙂 I år ska jag ha ett men det avslöjar jag inte här. Nyår firar vi i sälen i husvagnen bara vi i familjen med god mat och lite spel och se på raketer 🙂 mysigt här i sälen. Ni vet redan att jag älskar att vara här men kan säga det om igen. Är underbart här. Får se hur länge min E orkar vara vaken imorgon. Tror hon kommer somna innan alla raketer och allt. Hon klarar nog kanske till längst nio 🙂 Hon är van att lägga sig runt åtta. Från det ena till det andra så har jag åkt på feber nu så ligger i soffan med varma vetekudden. Hoppas den släpper snart. Gott nytt år till er alla mina underbara läsare! Hörs snart! Kram!

fireworks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s